RESMÅLET - SIGHTSEEING - SUITES - GOLF - GOLFSKOLA - KARTOR - NATTLIV - PRISER - PROGRAM - VIDEOS - OFFERT+46-8-55924454 info@golfresor.com Copyright © American Golf Tours
Strand, kvällspuls, gorme restauranger, tropisk internationell kultur och Golf
Bo på Amerikas Riviera: South Beach Miamis Art Deco omed 3 golfbanor och nära stranden.
Promenera genom South Beach i Miami och lägg märke till den puls som kännetecknas som lilla New York i tropiska Florida. Restaurangerna och uteserveringarna är ständigt fyllda med folk. Vi ordnar även med biljetter till koncerter, NHL, NBA, NFL, och MLB matcher.South Beach är en barriär av öar som omgägnas av Biscayne Bay på ena sidan och Atlantiska Oceanen på den andra sidan. En gång var Miami Beach en Kokosnöt plantage. John S. Collins köpte marken i hopp om att bygga en mysig strandstad. Mellan 20-till 50-talet var Södra Florida ett spelmecka. Förbud mot alkohol stoppade ingen. Byggnaderna som idag kallas Art Deco byggdes under 1930-40 talet. Under andra världskriget blev i stort sett hela ön en militärbas. Sedan dess har Miami Beach blivit en favoritort för immigrater från Kuba, Sydamerikaner, Europeer, Kanadensare och norrboende amerikaner som längtar efter mer sol. Dett har gjort denna plats till ett världsmetropol med en av den mest interntationella nationaliteter från hela världen. Kändisar som Madonna, Jennifer Lopez, Nikki Taylor, Lenny Kravitz, Emilio Iglesias och Kornikova är bara ett fåtal som flyttat hit.

Den nästan 2 mil långa stranden gör detta till en av USAs populäraste sträder. Stora beach volleyball tävlingar och musikfestivaler arrangeras varje år. Man ser konstant människor som promenerar, åker rullskriskor, joggar och cyklar på de fina strandpromenader och på Lincoln Road gågata. Art Deco Historiska område är det yngsta historiska område i USA och är ca 800 byggnader av olika design. Det finns även gott om shopping och musem som The Bass Museum och Wolfsonians Museum med över 70,000 sevärdheter. Miamis Design distrik har även vuxit till sig ordentligt och många kända designer säljer ut sina senaste kollektioner.

Den internationelle kulturen erbjuder ett fantastikt utbud av mat och underhållning. Gå til Bed och få maten serverad på sängar inklusive massage.
På Sushi Rock kan ni äta sushi med rock musik i bakgrunden. Eller besök Mezzanotte och se personalen dansa på borden. Efter middagen så är det gångavstånd till många av världens kända nattklubbar. Tex. på Nikki Beach, Delano, Crow Bar, Opium Garden och Shore Clubs Skybar kan många kändisar skådas.Golfbanor är inte lika många som 1h norrut i Palm Beach men det finns ändå några golfbanor som håller hög klass.

Miami Beach Golf Club har bygts om och designats av Arthur Hills. Den håller mycket hög klass och är gångavstånd från flera kända strandhotell. Även banor som
Miami Shores - Crandon Park - Doral - Orangebrook, Miami Country Club - Biltmore - Miami Lakes och Presidential Country Club är värda ett besök när de är som bäst. Vi har städigt från vecka till vecka koll på vilka banor som håller bästa konditionen där det inte är någon bana som dressar, sår om eller är under "renovation", vilket är mycket vanligt bland banor i Florida där man "byter" gräs minst 2 gånger per år samt "sandar och hålar" ca 1gång i månaden.

För den som vill kombinara Miami med spel i Palm Beach så går det lätt att kombinera. Våra svenska proffs: Jesper, PU Johansson, Fredrik Jacobsson, Mathias Grönberg, Richard S. Johnson har inte hamnat i Palm Beach av en slump. Här finns världens bästa golfbanor med legender som Jack Nicklaus, Greg Norman, Nick Price, Gary Player, Hank Kuehne, mfl. som grannar i Palm Beach.

Med den billiga dollarn blir även shopping en fröjd där man kan inhandla ett set nya Callaway X-14 Pro Series för ca. 3500kr, Polo Ralph Lauren skjortor och LEE jeans för 150kr/st. Vi vet var man finner de bästa ställena!

   
   


Ofta ses tropiska djur på golfbanorna som tex. Green Iguana, sköldpaddor och aligatorer
Atlantiska Oceanen ger ofta fina surfvågor
   +46-8-55924454 info@golfresor.com Copyright © American Golf Tours