RESMÅLET - GOLF - GOLFSKOLA - SIGHTSEEING - PROGRAM - RESTAURANGER - NATTLIV - KARTOR - PRISER - VIDEOS - OFFERT

För mer info fyll i e-mail här:

 
 


+46(0)8-559 244 54 info@golfresor.com Copyright © American Golf Tours

Palm Beach Treasure Coast - PGA Village
Varför behöva bil när ni kan boka genom oss där ni får boende med gångavstånd till bla. golfshoppen, klubbhuset, 2 pooler, restauranger och en av världens bästa träningsanläggningar PGA Learning Center.

Top 50 bästa banorna i Florida som drivs och ägs av PGA of America
3 fantastiska Tourklass banor, en korthålsbana och ett härligt klubhus

Tom Fazio & Pete Dye designade banor
En korthålsbana att träna närspelet på.

Golf Villas vid klubbhuset genom American Golf Tours
 

PGA Village - Palm Beach Treasure Coast, Florida
Bo på en härlig Resort anläggning med 3 golfbanor och nära stranden. Njut av SPA besök eller golfproffsens favoritbanor i Palm Beach området. PGA Village & PGA National är toppanläggningar för dig som ställer höga krav på service och boende. Här är det suveränt för de som vill ha den bästa möjliga golfen, bo nära stranden och njuta av härliga restauranger, bra shopping och utflykter. Eller varför inte kombinera med ett par dagars SPA besök av världsklass eller en kryssning till Bahamas som även gör medföljande icke golfare helt saliga. Vi ordnar även med biljetter till koncerter, NHL, NBA, NFL, och MLB matcher.

Palm Beach Treasure Coast
är ett av våra populäraste resmål och med fler banor än i hela Sverige inom 1h. Amerikanska golfproffsens organisation: PGA har även sitt kontor på detta område. Vi anser att vårt Florida program är det klart det bästa alternativet med billig dollar, varmt väder, långa solddagar, bra service och fina prisvärda restauranger. Palm Beach Treasure Coast är suveränt för de som vill ha bästa möjliga golfen, bo nära stranden och ha lite mysig/roligt på kvällarna.

PGA LEARNING CENTER


Här finner ni ett av världens bästa träningsanläggningar där ni kan träna med obegränsat antal Titleist bollar från morgon med belysning fram till kl. 22.00 varje dag 365 dagar om året till rabatterat pris fr ca 90kr/dag genom American Golf Tours & Golfresor.com

Följ med till Golfkusten och vårt favoritresmål Florida, solsäkraste platsen med 360 soldagar/år +25C även mitt i vintern.
Dollarn är låg och golfen är mycket bättre och billigare än Europa så även shopping en fröjd där man kan inhandla ett set nya Callaway X-14 Pro Series för ca. 3500kr, Polo Ralph Lauren skjortor och LEE jeans för 150kr/st. Istället för att spendera timmar eller dagar eller flera resor för att hitta, vi vet var man finner de bästa ställena och ni får detaljerade vägbeskrivning till alla bästa golfbanor, prisvärda varuhus, de bästa restaurangerangerna samt till de ställen och vilka dagar som har amerikansk underhållning med levande härlig Jazz, blues och rock-roll underhållning.